Börja bjuda dina vänner och bekanta på sodavatten då de kommer hem till dig

Idag så finns det ju så många olika drycker att köpa i butiken men faktum är att en av de drycker som fortsatt toppar listan av favoriter är soda vatten, mineralvatten helt enkelt. En del tycker dock att det är helt galet att gå och köpa sodavatten i butiken när man själv kan göra sitt eget bordsvatten med kolsyrat vatten. Det enda man behöver är bordsvattenaromer för sodavatten och en kolsyrepatron.

En drink som man mår bra av och som smakar gott

Man kan förstås dricka helt vanligt vatten utan natriumkarbonat och hävda att det här är världens bästa drink. Men för många så blir det här för trist i längden och man föredrar något kul som clubsoda. Kolsyrat vatten är roligare att dricka vilket kan bero på att det bubblar så roligt i näsan och kanske också på att kolsyran tar fram smaken på ett så fint sätt.

När du bjuder din gäst på ett glas kolsyrat vatten med smak så kommer du antagligen att få ett ja. Det här är inte alkohol och det är heller inget som kommer med socker eller annat som kan vara onyttigt. Om du ser till att ha kallt bordsvatten med smak redo så är det en verklig hit och det särskilt under varma sommardagar.

Smaker som alla tycker om är inte så svåra att hitta

Om du vill bjuda vänner och familj på clubsoda med smak så kanske du funderar på vilken essens som kommer att gillas av alla. Det finns förstås inte en enda smak som alla tyckerom. Om du behåller neutral smak så kommer det kanske att fungera bäst men det är ju lite trist.

Ta en titt i matbutiken och se vad de stora dryckestillverkarna satsar på. Bär är populärt såväl som granatäpple. Det här är sådant som många tycker om och du behöver inte göra det hela besvärligt med märkliga essenser (som absint, vanilj och toffee kola) som ingen har hört talas om.

Experimentera bara när du ska dricka sodavattnet själv

Om du är nyfiken på hur olika smakessenser kommer att fungera med din kolsyremaskin så ska du tänka på att inte experimentera på gäster. Det här är inte alltid så populärt. Aromhuset har 25 smaker, sortimentet finns online på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Tradera med flera.

Då är det bättre att du testar lite annorlunda smaker då det bara är du och dina närmsta som ska dricka det kolsyrade vattnet. Blir det inte så gott så är det inget att skämmas för. Man måste testa sig fram för att hitta rätt balans och bästa smak.

Sodavatten arom med natriumkarbonat soda smak för kolsyra vatten bordsvatten Club foto

När man väl kan göra sitt eget sodavatten så är det ju också lätt att göra goda drycker som bål. Det här passar särskilt bra till festen då gäster inte har något emot att ta en alkoholhaltig drink med sodavatten och god smak. Foton och recept på drinkar med Sodavatten finns här. Om det finns gäster som ska köra hem så kan du alltid erbjuda mineralvatten med smak helt utan alkohol. Det här blir en trevlig gest som i ett festligt glas verkligen höjer stämningen på festen.