Grön vispad grädde med melonsmak förgyller barnkalaset

Aromhuset släpper nu ett par nya smaker för vispgrädde, en av dem är melon. Vispgräddearom melon skänker vispgrädden klargrön kulör och smak av len melon, riktigt uppfriskande för både öga och mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med glad, gul färg. Aromhusets befintliga vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär och jordgubbe är redan klassiker samt älskade av många hushåll runt om i Sverige.

Ett tveklöst tillfälle att begagna Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är ja till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna färg en ypperlig bas för allt från fotbollsfält till djungler samt dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas därjämte av alla barn då den är så mjuk, fluffig och söt. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv ska få välja huruvida det man rör ihop skall vara sött alternativt ej, men det går fullständig utmärkt att addera allt från honung till socker alternativt kalorifria val som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går också utmärkt att tappa dropparna i en gräddsifon, färgen samt smaken blandas ut jämnt med grädden på egen hand. En kapsyl arom är lika med tre ml och det är doseringen som innefattar för 2 dl vispgrädde. Varje butelj av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten butelj räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är oxå enormt bra i yoghurt, hemmagjord glass eller frozen yoghurt. Även i lösa smetar kan man ha i lite av denna färgglada arom, gröna muffins blir absolut oxå en hit på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är helt kalori- samt kolhydratsfria. Man kan nämligen med gott samvete äta sin gröna melonyoghurt alternativt hemgjorda melonglass ehuru man följer någon diet. De går till samt med att äta under rätt så stränga dieter som LCHF, Dukan och Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets sortiment finns fyra annorlunda typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer och kaffearomer. Allt för att ge mer smak till folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade och osockrade varianter, men i annat är alla aromer fria från kalorier och kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar de där med bubbelvatten blir precis som färdigsmaksatt LOKA eller Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom och päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (ljuvlig!), choklad, vanilj och amaretto. Dessa är utmärkta val till de sötsliskiga syrups som finns i handeln och inte går att använda om man inte är ute efter riktiga kalori- och sockerbomber.

När det innefattar vispgräddearomerna går det oxå bra att blanda smakerna. Då kan man skapa egna färg- samt smakkombinationer som blir extra roliga hos barnen. Vad sägs om jordgubb- och bananglass med brandgul färg? Vill man ha gredelin så blandar man jordgubbe samt blåbär samt får skogsbärsgrädde! Hur roligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, fördel allt annat ur det fantastiska sortimentet går att handla på www.allt-fraktfritt.com.