Smaksätt vispgrädden med gul banan vispgräddearom för godare tårta

Aromhuset har nyligen lanserat en ny smak till sitt urval av vispgräddearomer, nämligen banan. Färgen på grädden blir intensivt bananfärgad samt smaken bestämd banan, precis de kvalitéer man söker i en smak- samt färgsättare.

Användningsområdena för Aromhusets vispgräddearom banan är många, man kan givetvis garnera tårtor samt bakelser med den, det går fullständig bra att tappa aromen tillsammans med den ovispade grädden i en gräddsifon om man så önskar. Det är oxå enormt gott att krydda yoghurt med Aromhusets vispgräddearomer, Aromhusets banan ihop med en droppe Sucralose i yoghurten och man har världens godaste dessert, utan en endaste kalori alternativt kolhydrat.

Aromhusets aromer för vatten, grädde samt fika fortsätter att vara totalt fria från både kolhydrater samt kalorier. Detta gör dem väldigt attraktiva bland särskilda grupper i synnerhet men också folk i allmänhet. Människor som lider av sockersjuka, små barn som inte bör vänja sig vi socker samt alla de som av annorlunda anledningar försöker karva ner på socker, kalorier och kolhydrater kan avvika mycket nytta av Aromhusets vispgräddearom med smak av banan, därtill alla andra av varumärktes produkter. En höjdare för Atkins, LCHF och kolhydratmatoden.

I lanseringen av den nya banansmaken släpper Aromhuset också en vispgräddearom med smak av melon, samt tre nya smaker för bordsvatten – lingon, smultron samt pepparmint. Framgångarna med tidigare smaker har varit enorma och efterfrågan är stor. Man kan studera mer om Aromhuset samt vad som erbjuds under varumärkets namn på www.aromhuset.com samt aromerna kan köpas på www.allt-fraktfritt.com.

Om man äter enligt en kolhydratsbegränsad diet såsom LCHF, Atkins alternativt Dukan, så är Aromhusets vispgräddearomer en räddare i nöden. Det är enkel att tråkas ut av att bara förtära kött, sallader samt naturell yoghurt, som många gör när de följer dessa dieter. Aromhusets vispgräddearom banan kan man blanda i vispgrädde och äta som det är, istället för en sötsak när suget på något gosigt samt bra kommer tassa. I yoghurt är den lika aptitlig samt eftersom den tål både värme och kyla kan man begagna den i bakelse, frostings, hemmagjord glass samt frozen yoghurt. Bara fantasin sätter halt egentligen.

Vispgräddearomerna har i sig själva ingen sötma så vill man addera det så funkar både Stevia samt Sucralose bra. Tänk blott på att inte överdosera Stevia, för det kan då ge speciell besk eftersmak. Sucralose däremot smakar som socker för det är gjort av socker – men 600 ggr sötare. Droppflaskan från allt-fraktfritt.com räcker länge, länge för man kan ta mycket mindre än rekomenderat.

Läskkoncentrat finns numera också med i Aromhusets urval, både lättsockrade och sockerfria för att passa allas behov. Har man en egen läskmaskin så är dessa både prisvärda och riktigt goda, du kommer aldrig ämna anskaffa färdig läskedryck igen!

Har man barn så är Aromhusets vispgräddearomer ett måste att begagna på födelsedagstårtor, i bakning samt övrigt. Barn älskar de intensiva färgerna samt de mjuka smakerna, särskilt banan, melon samt jordgubbe är barnens favoriter.

Aromhusets vispgräddearom banan är en fröjd för ögat, smaklökarna samt hälsan!