Är det dags att ta bort lukt från kläderna?

Ibland händer det att man får klagomål om att man luktar. Fotsvett kan vara en sådan lukt. Men även kläderna kan lukta. Men frågan är om du kan tala om för någon att ta bort lukt.

sko

Om ni har en bra relation till varandra så brukar det gå bra

Du kan prova dig fram genom att lägga upp det på olika sätt. Att gå fram till en medarbetare och med hög stämma säga att han eller hon måste ta bort lukt är inte smart. Personen i fråga kan ta illa vid sig. Andra kollegor kommer antagligen också att tycka att du är rätt så otrevlig även om de också lider av stanken.

Om personen i fråga är medveten om problemet är det ganska enkelt att få bort dålig lukt i skor. Om ni sitter och fikar eller äter lunch så kan du börja prata om hur ett av dina barn hade skor som luktade illa. Alla kan då hålla med om att dålig lukt i skor inte är roligt.

När du kommit igång kan du börja prata om luktborttagare. Du kan berätta om hur du löste problemet genom att köpa en luktstoppare från allt-fraktfritt.se. Du kan ju passa på att nämna att sprayen också tar bort röklukt.

Om du skött dina kort rätt blir vederbörande intresserad och vill veta mer om hur man TAR BORT LUKT och hur sprayen fungerar. Då är det bara att berätta det. För att prova på kan du ju ge din flaska till den som är intresserad.

Vissa sjukdomar kan faktiskt föra med sig vissa lukter. Om du berättar om Luktstopparen för någon som är drabbad blir den dig evigt tacksam. Sprayen kan användas från topp till tå.
Den består egentligen bara av vatten och salt.

Det är viktigt att uppföra sig korrekt

Tänk på hur ditt beteende uppfattas av andra. Du kan inte bara be folk att ta bort lukt till höger och vänster. Sprayen är enkel att använda i hemmet.

Tänk på vad du säger. Det finns förstås tillfällen då du måste agera. Det kanske är en vän som behöver hjälp Vissa har ju nedsatt luktsinne. De uppskattar när du på ett trevligt sätt talar om att det behövs behandlas med spray.

Ta upp det i enskildhet. deo mot kraftiga svettningar
Inte ens föräldrar då det rör syskon. Då kan man hålla skammen nere på en minimal nivå. Tänk på hur du själv skulle reagera.

Säkra produkter är bra för dig och för miljön

Något som man alltid ska tänka på då man ska ta bort dålig lukt eller på annat sätt städa är miljön. Att inte använda miljöfarliga produkter har stora vinster på lång sikt.

Sprayer får ju inte skada miljö eller hälsan. Sprayen är självklart skonsam mot kropp och själ. Luktstopparen spray är så mild då den är gjord av mineralsalt och vatten, att den faktiskt går att använda som deodorant. Om du smakar på sprayen så smakar den väldigt salt.