Bjud dina vänner på sockerdricka

Var förberedd när gästerna kommer. Då måste det finnas rätt drycker. Med sockerdricka kan det aldrig gå fel. Sockerdrickan kan du hälla i bålet eller direkt i barnens glas.

Sockerdricka kan aldrig slå fel

fruktsoda

Sockerdricka är en mycket populär läsk. En dryck med smak av Sverige. De varianter som säljs idag är lite annorlunda mot de klassiska sorterna.

Alla gillar den. Den är enkel att tycka om. Vissa flaskvarianter kan vara söta. Du kan välja att göra en egen variant med mindre socker.

Du kan göra egen läsk med Aromhusets läskkoncentrat som innehåller mycket mindre socker än vanlig läsk. De har också en helt sockerfri serie. Du hittar dem hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Läskoncentrat istället för läsk från butiken

Om du har en läskmaskin så kan du snabbt göra sockerdricka. Det enda som behövs är rätt essenser. Det här är bra om du vill styra över hur sött det blir. Det kan också sitta fint då du ska använda sockerdrickan till ett bål.

Sockerdrickans unika smak kommer från päron och citron. Under 1900-talet hade Saturnus aromen till den bästa sockerdrickan, L104. Idag använder Aromhuset samma essen i sina koncentrat.

En bål som bara smakar läsk är inte särskilt god. Då kan du skala ner på koncentratet. Sedan är det bara att blanda. Om haft i alkohol i bålet ska du inte servera det till barnen.

Hur mycket mineralvatten med smak dricker du?

Det finns ju dem som struntar i sockerdrickan då vi ska minska sockerkonsumtionen. Det kan vara annorlunda.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Idag är Aromhuset bäst inom sitt område.

Det är inte farligt med mineralvatten. sodastream smaker Socker är inte heller farligt. Det hela beror på hur ofta du får i dig sockret och hur mycket. Den som inte äter socker på ett tag upplever starkare smaker och kan på så vis uppskatta smakessenserna.

Så serverar du bäst

Mycket handlar om hur du väljer att servera läskEN. Den läsk du gör hemma kanske ser mindre proffsig ut? Den kan fortfarande smaka bra. Använd dina finaste glas vid servering.

Det går också att hälla på kanna men då finns risken för att bubblorna snabbt försvinner. Experimentera lite med hur du kommer att servera sockerdrickan. Garnera gärna med olika tillbehör.

Smaken går väl ihop med citron. Det är bara fantasin, och smaken, som sätter gränserna. Det uppfattas som friskt.