Dessa är symtomen för smittats av coronavirus

Många har coronavirus utan att veta om det. De flesta vet vad coronavirus är idag. Inledningsvis trodde man inte att barn kunde smittas av coronavirus.

Nu vet man även att djur kan smitta oss människor. Det är enklare än du tror. Om du blir pussad av din hund kan du få smittan den vägen.

influensa

Då har allt dragit igång. Nu är du en smittbärare. Många tror att corona och influensa är samma sak.

Inkubationstiden med influensa är välkänd sedan länge. Inkubationstiden för cononavirus är längre. Man kan smitta även fast man vidtar alla skyddsåtgärder som finns.

Du vet du att du har smittats av coronavirus

Det finns förstås symtom som vi nu känner till som symtom för Corona smitta. Man brukar säga att feber och hosta är vanliga symtom. Om du har en kombination av dessa två är det ganska rimligt att tro att du kan ha smittats. Rekommendationen är då att man stannar hemma.

Vissa symtom påminner om influensa. Antingen har man ont i lederna eller i huvudet. Vissa drabbas av svår trötthet. Då ska man söka hjälp. Det är viktigt att få en diagnos i tid.

Alla reagerar olika på cononavirus

Du och din granne kanske reagerar helt olika på coronavirus. Vissa människor kan tappa luktsinnet om de blir smittade, det händer ofta i USA. I Sverige verkar vi ha klarat oss ifrån det.

Alla som smittas reagerar olika. En del blir svårt sjuka och upplever det som en otroligt jobbig influensa medan andra kanske bara får lite ont i halsen.

Har du viruset och ska testa dig?

Kanske är det dags, särskilt om du har flera symtom samtidigt? Testar du dig så kan du kanske få cononavirus bekräftat och vidta rätt åtgärder. Rätt tips och råd är viktiga.

Kanske jobbar du ändå hemifrån och då kanske du inte behöver testa dig. Håll avståndet när du går ut. En tid senare är man frisk och då behöver man inte isolera sig längre.

Glöm inte bort att dricka mycket vatten. Ditt immunförsvar jobbar mot viruset, men du kan skynda på processen genom att äta C-vitamin. Du kan öka dosen till 5 gram C-vitamin om dagen om du blir smittad.

Många i USA har börjat att konsumera kolloidalt silver flera gånger om dagen för att försöka att bekämpa corona. antibakteriell spray Man kan köpa det i Sverige också.

Kolloidalt silver kan användas för att spraya grönsaker och frukt från affären och låta självtorka. Medlet dödar alla virus. Bästa fabrikat är IONplus, Holistic är näst bästa.