Du känner väl till nya Grönfri och Prickfri

Mossan försvinner på ett ögonblick så länge du använder rätt produkter. Marknaden för rengöringsprodukter har verkligen blommat ur på senare tid. Produkter som Grönfri och Prickfri kommer från företaget Jape.

Takmossa har ingen chans mot Grönfri och Prickfri

Bolaget Jape har utvecklat storsäljare som Grönfri och Prickfri för rengöring av hemmet. Använd medlet på mikrobiell påväxt. Det är Bensaltensid som är det verksamma ämnet i lösningen.

För att spara en hel del pengar och skona miljön från onödiga transporter och plastemballage kan man själv blanda en 8%-ig lösning av Bensaltensid. Det finns i 50 % blandning. Så fort du här spätt ut blandningen 32 gånger så kan du använda det på rätt underlag.
Mängden kan varieras. Dessa 6 liter kostar då mindre än att köpa 5 liter 8%-ig lösning av något varumärke.

Takrengöringsföretag brukar använda Grönfri Proffs som är en 25%-ig lösning av Bensalkonklorid. Att blanda lika delar Bensaltensid och vatten ger samma resultat.

tak

Påväxt-Stopp kan också användas i samma syfte. Då spar du dessutom en rejäl slant. Det kan skilja så mycket som 20 %. 20% billigare.

Lösningen kan användas på alla lämpliga ytor. Procentsatsen avgör, inte märket.

Det blir alltid ett perfekt resultat

Det är faktiskt så att Prickfri och Grönfri är samma produkt. Verkningsgraden är ändå lite olika. Produkter som Fulstopp och Bensaltensid är starkare.

Skapa en rutin kring rengöring

Grön fri är värd vad den kostar. ta bort mossa Medel som Prickfri ska ju hjälpa dig att hålla rent och snyggt omkring dig. Mossan försvinner direkt.

Slarvar du med rengöringen så spelar det ingen roll vilket medel som du använder. Många väljer att schemalägga städningen för att lättare komma ihåg den. Håll mossan borta genom att städa regelbundet.

Det är städning på ett nytt sätt

Grönfri och Prickfri ska använda effektivt.

Så länge som Bensalkonklorid används på rätt sätt så är det inte farligt, men du måste ändå vara försiktig. Använd gärna munskydd. Det är bättre att vara på den säkra sidan.

Man kan inte vara nog säker när man använder Prickfri. På så sätt ligger du steget före.

Tänk också på att ha stadiga och säkra skor och det särskilt då du gör rent på taket där det kan vara halt och ostadigt på sina platser. Medlet kan användas året om.