Du vet väl att du kan skydda dig mot coronavirus på din arbetsplats

Kanske oroar du dig för coronavirus på jobbet? Du kan få skydd mot coronavirus även på jobbet. Var medveten om riskerna.

Om du vill ha ett skydd mot coronavirus ska du inte välja handsprit.

handsprit

Myten har levt kvar i många år. Det ledde i början av pandemin till att folk köpte slut på handsprit från apoteket. Som tur är fanns det bättre produkter att köpa.

Det har visat sig att handtvålen är ett effektivt vapen mot coronavirus. Ingen alkohol behövs. Handspriten kan inte hantera några av våra mest vanliga virus.

Du kan få torr hud av handsprit. Spriten tar bort alla naturligt förekommande bakterier. Spriten är för svag för att ta död på virussorter.

Vad som är mycket värre är att alkohol torkar ut händerna. Det naturliga fetter på händerna försvinner. Då kan du få sår och hudproblem. Alkogel innehåller dessutom olika kemikalier.

Den katjoniska handspriten är mycket mildare mot din hy.

Du kan alltså skippa handspriten och istället se på en riktigt bra bakteriedödande tvål som du använder både hemma och på jobbet. En antiseptisk tvål, som tex. Döda alla bakterier med Smittstopp antiseptisk tvål.

Så enkelt är det att använda en bakteriedödande tvål

Vi får inte glömma bort att tvätta händerna på rätt sätt även på jobbet. Du kanske är noga men dina kollegor kan slarva. Du vill ju inte vara den som tjatar.

Använd en bakteriedödande tvål då har du kommit en bra bit på vägen. pandemi Om alla hjälps åt så kan vi klara av det.

Så enkelt är det att använda antibakteriell spray för ytdesinfektion

Tänk på hur du kan få rätt skydd mot coronavirus, börja gärna med en handtvål. coronaviruset är flyktigt och sprids med vinden. Alla kanske inte bryr sig lika mycket som du, det måste du vara uppmärksam på.

En antibakteriell spray kan användas överallt. Det här är enkelt att göra och folk kommer antagligen att uppskatta att du gör denna insats. När du har tvättat händerna bör du ta med dig din bakteriedödande spray och spraya med den innan du tar i ett handtag.

Nu kan du även köpa antibakteriell handdesinfektion som spray. Så tar du hand om svåra bakterier. Produkten har en bevisad effekt mot coronavirus.