få bort kattkiss lukt utan skadliga ämnen

Katter är rena djur. Så länga katten sköter sin egen hygien är det inga problem. Så ibland kan det faktiskt hända att du måste få bort kattkiss lukt.

unken

Men hur kan du få bort den vidriga kisslukten? När du väljer metod ska du välja en saneringsmetod som är säker. Yokoair är säker att använda och du kan vara säker på att inga farliga ämnen sprids i luften.

Om du vill få bort få bort kattkiss lukt då ska du använda Yokoair

Det finns sprayer som Luktstopparen eller Yokoair som du kan använda för att få bort kattkiss lukt i hemmet och på andra platser där katten har kissat. Yokoair är ett exempel. Med denna spray så kan du få bort lukt från skor och se till att kattens kiss inte längre lämnar stank efter sig.

Du använder den där du behöver den. Sprayen kan även applicerat direkt i kattburen. Du kan använda sprayen på plädar eller möbler. Nu kan du rädda gamla plagg och föremål från tippen genom att använda sprayen.

Även fast det luktar så kanske det kan räddas. Precis som att du kan få bort röklukt med några puffar med sprayen så kan kisset snart vara ett minne som du har glömt bort. Lukter kan hanteras bara du har rätt verktyg.

Du kan köpa sprayen i butiker som allt-fraktfritt.se.

Lär katten att kissa på rätt plats och undvik märkning

Du kan undvika problem med kattkiss. Börja med att träna din katt att kissa på rätt plats. I ett hem med trädgård så kan det till exempel vara klokt att installera katt-dörr så att kissen kommer ut då blåsan är full.

Om katten kissar i en låda måste du byta sand ofta. Du kan även använda sprayen för att dämpa lukten något. Med en bra spray så försvinner den skarpa lukten helt och hållet.

Katter har oftast ett starkt revirtänk. Detta gäller särskilt om de inte är kastrerade. Det kan vara en av anledningarna till att katten markerar. doftborttagare Du kan inte träna en katt som du kan en hund, men du kan ändå sätta vissa grundramar.

Genom att hålla koll på lukterna ligger du steget före. Använd den effektiva sprayen. Du kommer att få en betydligt bättre inomhusluft.