Går det att använda askorbinsyra för att bleka håret?

Du kanske redan har tipsats om fördelarna med askorbinsyra? Kan jag verkligen bleka håret på det viset? Visst kan du använda askorbinsyran men en kemisk blekning fungerar oftast bättre.

askorbinsyra

Om du har känsligare hår måste du vara försiktig

Ditt hår blir lidande av att du byter hårfärg alltför ofta. Man kan behöva ta pauser och låta håret återhämta sig men om man samtidigt verkligen känner för att bleka lite så kan man ju askorbinsyra KÖPA för att på ett mycket milt sätt ändra på tonen.

Färgningsmedel sliter mer på håret än vad askorbinsyra gör. Det låter lite galet men det kan vara värt att prova.

När du får grönt hår

Att få grönt hår är inget vidare. Det kan förklaras på olika sätt. Klorvatten har oftast en inverkan på håret som gör att det blir grönt. Du kan lösa problemet med askorbinsyra. Det återställer din naturliga hårfärg.

C-vitamin har många oupptäckta användningsområden

Men det är inte bara håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju i praktiken är samma sak som c vitamin. Om man äter mat med c-vitamin i så mår man bra.

Vad är c-vitamin? C vitaminer är framförallt mycket bra för immunförsvaret och det är därför som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att hämta från denna smarta produkt…

Många vill ha vacker hy

Det går utmärkt att behandla sin hy med c-vitamin. En nypa askorbinsyra räcker till väldigt mycket. Detta görs innan du sminkar ansiktet. Det här kan ge en fantastisk effekt med välmående hud som utstrålar hälsa.

Allt-fraktfritt.se säljer det mesta.se) om askorbinsyran skall användas invärtes och utvärtes, även till håret.

Man kan alltså askorbinsyra köpa av flera olika anledningar. Med en lite burk därhemma så får man många olika användningsområden. c vitamin barn Håret håller rätt ton och förblir starkt och fint, ansiktet får en helt ny lyster och så kan man ju göra rent i hemmet med syran och hålla sig frisk genom att äta den, det är c vitamin. Det här är verkligen en produkt som man behöver i varje hem.

Ett litet tips är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för gammal. Om den är gul så är det bara att kasta. Den kostar inte mycket pengar.