Gör din egen fruktsoda med kolsyra i en läskmaskin

En solig sommardag är det gott att svalka sig med en läsk. En populär svensk läsk är fruktsoda. Utländska märken står sig slätt.

Du kan göra egen fruktsoda. Du hittar Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se.

Kolsyra som bubblar på precis rätt sätt

fruktsoda

Har du någonsin funderat över vilken funktion kolsyra har i läsk? Ljudet spelar stor roll. Inom reklambranschen förstärker man oftast ljudet så att det ska låta mer.

Det är samma ljud som du får när du gör läsk hemma. Inget stoppar dig från att dricka bubbelvatten varje dag. Läsken kommer att smaka precis som du vill. Köp smaken av fruktsoda.

Köp smakessenser och njut mer i vardagen

Testa en ny essens varje dag. Det finns även essenser för julmust. Du behöver inte längre acceptera påskmust som julmust. Din must är alltid fräsch då den kommer direkt från maskinen.

Är det inte dags för lite fruktsoda nu? Läskkoncentratet installeras direkt i din maskin. Testa och se vad som fungerar.

Prova några av Aromhuset 25 smaker. Det behöver inte vara läsk. Du kan dra ned på smaken och minska på sockret.

Då det ska vara sött precis som riktig läsk

Därmed inte sagt att hemma läsk inte kan smaka precis som butiksläsk. Den kan faktiskt smaka mycket bättre. Du kan få en bra fruktsoda trots att den endast innehåller 20 % av den sockernivå som vanlig läsk har. Det är bra!

När du vill ha läsk som smakar på riktigt så kan du få det. Men koncentratet måste vara av hög kvalitet.

Även AGA och SodaStream använder billiga lösningsmedel. Man köper en gång sedan aldrig mer. Produkter från Aromhuset smakar som läsk ska smaka. Du kan köpa essenser hos allt-fraktfritt.se.

Hitta din favorit. Fruktsoda och Pommac är inte samma sak.

Vill du bjuda andra på hemmagjord dricka?

Om du kan kolsyra hemma så kan du absolut bjuda hem andra. Förpackningen behöver du inte skämmas för. Egen läsk är kul. Att man gör en rejäl insats för miljön är en ren bonus.

Du kan ju fråga vad andra gillar. Det är möjligt att det är så. Då är det ju härligt att bara kunna plocka fram den. Det blir en unik upplevelse.

Bunkra upp med ett lager av smaker på en gång. fruktsoda Det blir helfestligt. Inte idag och inte imorgon!