Håll dina händer bakteriefria med antibakteriell spray

Köp gärna hem en antibakteriell tvål. Handsprit hjälper inte mot corona. Har du en bra handtvål behöver du inte söka med ljus och lykta efter desinfektionssprit eller handsprit. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

Du kan använda en bakteriedödande spray överallt. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Virus kan komma in överallt. Plast och corona är ingen bra kombination. antibakteriell spray är ett mycket bättre skydd än vad folk tror.

Snabbt skydd med bakteriedödande spray

Med en mångsidig bakteriedödande spray har du ett grundläggande skydd. Ditt hem får mindre bakterier på ytor som du använder ofta. Glöm inte att spraya dörrhandtagen.

Tänk dig att du står och gnider in dina händer med desinfektionssprit för att sedan öppna en dörr som en Corona-smittad person just har tagit i. Dina händer är smittbärare igen. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Genom att använda ytdesinfektion så kan du minska risken. Om du går ut så ska du använda handskar. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Handsprit mot virus eller en bra bakteriedödande spray på handtagen

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Handspriten dödar inte alla virus. Antibakteriell ytdesinfektion har en bevisat bättre effekt.

Det allra bästa är att använda en bakteriedödande antibakteriell spray som är lätt att spraya med. Gnid inte in sprayen på händerna. Använd produkten där du tycker att det behövs.

desinficera

Du kommer att använda bakteriedödande spray oftare än vad du tror. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Använd produkten med måtta

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Det finns ingen anledning till att överanvända produkterna. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Smittstopp är ett känt varumärke som många väljer att köpa. Sura ut på nätet och köp hem produkten.