Här kommer några tips för dig som vill dricka jättegod Hallonsoda

Det är en klassisk svensk dryck som barn älskar och vuxna ser nostalgiskt på. Vill du dricka Hallonsoda vill du förstås dricka den allra godaste, men hur hittar du den? Nu finns det sockerfri hallonläsk och den är alla gånger lika god som den vanliga Hallonsodan, men det finns också sockerfria varianter som inte är lika goda.

Till att börja med är det viktigt att förstå skillnaden mellan att köpa läsk i butiken där den finns färdig på flaska och på att göra egen hemläsk. Köp smakkoncentrat till din Sodastream så fixar du enkelt en perfekt Hallonsoda. Om du har en kolsyremaskin där hemma är det lätt ordnat!

sockerfria

Vill du ha din Hallonsoda med socker eller utan? Med en kolsyremaskin kan du få den precis som du vill.

Det finns många olika smaker om du vill göra din egen läsk i en kolsyremaskin, vare sig du har en Sodastream eller något annat fabrikat. Sodastream säljer smaker under eget namn, men du behöver inte använda just dessa när du smaksätter din egen läsk.

Numera kan du välja fanta hallon med eller utan socker med bästa smakessensen för ditt bubbelvatten. När du vill dricka något sött som är sockerfritt passar Fanta Zero hallon perfekt. När du vill dricka ett glas Hallonsoda kan du välja på mycket annat än bara Fanta hallon zero.

Aromhuset har många spännande smaker att erbjuda. Ta dig en titt! läsk online Läs här om du längtar efter sockerfri hallonläsk som smakar äkta vara och inte fejk. Det här passar dig som inte nöjer dig med vilken Hallonsoda som helst.

Att göra sockerfri hallonläsk i kolsyremaskin är ofta en mycket bra idé

Du som gillar sockerfri hallonläsk har stor nytta av en egen kolsyremaskin. Att du kan göra din egen läsk är ju jättebra och något som kan spara dig både tid och pengar. Om du har en Sodastream behöver du inte släpa hem en massa flaskor från affären. I stället kan du göra egen läsk när du blir sugen.

Det är en bra idé att dricka sockerfri hallonläsk som ändå smakar sött och gott. Du vet att det smakar gott men du slipper sockret som inte är så bra för din kropp. På så vis är Zero hallon och liknande smaker ett mycket bra val för familjen.

Här kommer goda nyheter – nu kan du dricka mer Hallonsoda. Ta dig ett glas när du blir sugen. När barnen tjatar om att få läsk igen blir det inga sura miner från vuxna. Vuxna vet att den här läsken är okej att dricka, utan risk för hål i tänderna. Och barnen får i sig den vätska de så väl behöver.

Vi bör också inse att det kan bli bra mycket billigare att göra egen läsk med en bra kolsyremaskin. Det Sodastream pris du betalar för själva maskinen har du ju ganska snabbt igen då du inser hur många liter läsk du kan göra med den. En kolsyremaskin är rolig för både barn och vuxna, så det är inte bara pengar du tjänar!