Hur kan man ta bort dålig lukt från fötter och skor

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Säg ajöss till dålig lukt.

luktstoppare

Hos allt-fraktfritt.sese finns 2 luktborttagande sprayer. Den ena är Luktstopparen, den är så hudvänlig att den fungerar som deodorant under armarna. Upp till 12 timmars skydd.

Gamla skor kan vara svåra att fixa

Det är ingen ide att försöka rädda slitna skor. Men innan du kastar dem kan du prova att ge dem en behandling med sprayen. Men det kan ändå visa sig att det är bäst att kasta skorna.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Allt har ett bästföredatum. Det gäller även skor. Använd bara sprayen på skor som du tycker det är värt att rädda.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Det finns olika sprayer för olika områden. De finns såklart produkter som håller en lägre kvalitet. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Du kommer inte att skada varken dig, eller dina skor.

Applicera sprayen direkt i skorna. Du sprayar ett enkelt lager. Det behövs inte mer. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Sedan är lukten som bortblåst.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Byt strumpor ofta. Använd nya strumpor varje dag. äcklig doft skor borttagare Att byta strumpor ofta innebär att risken för svettlukt minskar. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Även fötterna måste tas om hand. Tvättar du fina fötter också då du duschar? Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.