Ingen Sonjo läkkoncentrat men billig läsk ändå

Det är billigare och många gånger nyttigare att skapa egen läsk. Har man endast en sodastreamer alternativt annan form av kolsyremaskin så kan man med läskkoncentrat producera god läsk. Ifall du brukade nyttja Sonjo läskkoncentrat så möjligen du genast är rådvill. Hur kan du producera billig läsk med samma goda smak? Bekymra dig inte! Det finns smarta lösningar som till och med är godare…

smaker

Gör riktigt god dricka utan Sonjo läskkoncentrat som ej längre finns

Du kan fortfarande tillverka läcker läsk för det går att tillverka hemläsk med koncentrat från Aromhuset, hela sortimentet finns på allt-fraktfritt.se. Ifall du vill köpa läsk online så är detta den ultimata lösningen för du får ett koncentrat som du kan blanda i kolsyrat bordsvatten för att få en roligare dryck.

En del kanhända upplever lite nostalgi och anser att det är bra synd att Sonjo gick ur tiden medan andra ser att det här rentav inte gör någon större skillnad. Man kan ju sannerligen likaså smaksätta det kolsyrade vattnet med aromer som är fullständigt utan socker för att få riktigt hälsosam och bra soda.

Vilken smak är den bästa då man gör egen läsk?

Det finns vissa smaker som ganska alltid funkar då man gör sin egen läsk. Cola är ett exempel på detta och också bärsmaker. Detta är smaker som gör att man får läsk som verkligen smakar läsk och det är viktigt. Sockerdricka, fruksoda, Champis, Julmust, Grape tonic samt andra ursvenska smaker är riktigt bra.

Eftersom att man får så billig läsk då man köper koncentrat och blandar själv så kan man gott testa lite annorlunda smaker och det särskilt när man handlar online och får bra priser. Det kan ju också vara så att man tycker en aning annorlunda och då kan det vara bra att ha en aning olika smaker hemma så att allihopa blir glada.

Nyttig dricka då du gör den själv hemma med kolsyremaskin

Faktum är att det kan bli nyttigare med läsk som man gör hemma trots att koncentraten kan innefatta något lite socker. Flertal gånger så rör det sig om mindre socker än det som finns i vanlig läsk. Aromhusets läskkoncentrat doseras 40 ml (varav det mesta är smakämnen) till 1 liter kolsyrat vatten. Köpt läsk innehåller ungefär 10% socker, 100 gram litern.

Då man varierar med Aromhusets Zero läskkoncetrat som är helt utan socker så kan man likaså dra ner på läskkonsumtionen. Barn tycker ändå att det är underhållande att dricka bubbeldrycken och de klagar ej på att det icke jämt är lika sött. Det blir nyttigare och roligare att intaga läsk då man gör den hemma med en kolsyremaskin.

Det finns otaliga märken på läskkoncentrat men blott Aromhuset verkar ha fått ordning på smaken. Det kan bero på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps och att de tillverkade läskkoncentrat rdena på 80-talet när de första sodastreammaskinerna kom.

Stundvis kan man ju välja att intaga det kolsyrade vattnet precis som det är och då man väljer att använda mindre av koncentratet så räcker det längre. Det är således hejdlöst fördelaktigt att åstadkomma egen läsk med tanke på den enorma frihet man får.