Kan sockerfri läsk smaka gott?

Det är klart att sockerfri läsk kan vara gott. Men de som säljs i butik är inte goda. Istället så innehåller de sötningsmedel.

Köp Aromhusets läsk, online, hos allt-fraktfritt.se Du kan smaksätta med 25 olika smaker.

smaksättning

Men hemläsk som du tillverkar med en läskmaskin är en helt annan sak. Då styr du själv över processen. Dessutom så är hemma läsk mycket billigare.

Nu vet du hur du gör sockerfri läsk själv hemma. Du skyddar dessutom miljön.

Sockerfri läsk seglar upp som en favorit i Sverige.

Svenskar tycker att hälsan är viktig. Vi fäster stort värde vid kost och träning. Sockret har fått en hel del kritik under senare år. Många vill helt utesluta det från sina dieter men det är inte alltid så enkelt.

Du kanske vill dricka läsk? Läsken hör helgen till. Sockerfri läsk kan vara början på en ny lyxrutin. Aromhuset är praktiskt taget bäst på smakessenser. Finns på ALLT-FRAKTFRITT.SE

Du kan alltså dricka bubbelvatten som är smaksatt och som till och med smakar sött utan att bli tjock. Dina tänder kommer att tacka dig senare. Din plånbok kommer att tacka dig om du väljer att göra hemläsk.

Det finns flera smaker att välja bland

Det som är så bra med en läskmaskin är att du med olika smakessenser får bubbelvatten som gör livet godare. Du behöver ju inte ens välja en essens som är till för hemma läsk. Du kan använda en bordsvattenarom som är helt utan socker och utan ämnen som ska ge sötma.

Att köpa färdigt mineralvatten kostar en rejäl slant. En Sodastream kan skära ner dina kostnader. Med ett knapptryck har du smaksatt vatten hemma.

Variera dina bordsdrycker med olika smaker. Det finns drygt 25 smaker på allt-fraktfritt och t. Där kan du också köpa slangar för seriekoppling. Det vore kul om någon började sälja eget vatten.

Läsk kan ju ses som onyttigt. Det måste inte vara sant. Sockerfri läsk behöver inte betyda att du går upp i vikt. Drick den varje dag om du vill. Du kan välja smak själv och det är enkelt att komma igång.

Cola Zero är populärt. sodastream smaker Våga prova. Man kan ju variera sig lite också. Om du får gäster så är det ju alltid trevligt att kunna bjuda på drycken som de verkligen vill ha.

Alternativ för gäster

Du kanske helst vill ha läsk med socker? Du laddar maskinen med Pommac eller Julmust men moster Ulla får inte dricka med socker. Då har du bästa lösningen med hemmagjord sockerfri läsk. Ulla behöver inte känna sig utanför för hon får också samma goda dryck!