Lite sodavatten säger dina gäster icke nej till

En av de drycker som köps mest I butiker är minsann sodavatten. En del tycker dock att det är helt galet att gå och införskaffa sodavatten i butiken när man själv kan göra sitt eget bordsvatten med kolsyrat vatten. Det enda man behöver är bordsvattenaromer för sodavatten och en kolsyrepatron.

Sodavatten

En drink som man mår bra av och som smakar gott

Man kan självklart dricka helt vanligt vatten utan natriumkarbonat och proklamera att detta är världens ultimata drink. Men för många så blir det här för trist i längden och man föredrar något kul såsom clubsoda. Kolsyrat vatten är roligare att dricka vilket kan bero på att det bubblar så underhållande i näsan och eventuellt även på att kolsyran tar fram smaken på ett så bra sätt.

När du bjuder din gäst på ett glas kolsyrat vatten med smak så kommer du troligtvis att få ett ja. Detta är inte alkohol och det är heller intet som kommer med socker alternativt annat som kan vara onyttigt. Om du ser till att ha kallt bordsvatten med smak redo så är det en faktisk hit och det särskilt under varma sommardagar.

Smaker som allihopa gillar är inte så svåra att påträffa

Om du vill bjuda vänner och familj på clubsoda med smak så kanhända du funderar på vilken essens som kommer att gillas av samtliga. Det finns förstås ej en enda smak som allihopa tyckerom. Ifall du behåller neutral smak så kommer det kanske att fungera bäst men det är ju lite tråkigt.

Ta en titt i matbutiken och se vad de stora dryckestillverkarna satsar på. Bär är populärt såväl som granatäpple. Detta är sådant som flertal tycker om och du behöver icke göra det hela besvärligt med märkliga essenser (som absint, vanilj och toffee kola) som ingen har hört talas om.

Experimentera bara när du ska dricka sodavattnet själv

Ifall du är nyfiken på hur olika smakessenser kommer att fungera med din kolsyremaskin så skall du tänka på att ej experimentera på gäster. Det här är icke ständigt så populärt. Aromhuset har 25 smaker, sortimentet finns online på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Tradera med flera.

Då är det bättre att du testar lite annorlunda smaker då det blott är du och dina närmsta som skall dricka det kolsyrade vattnet. Blir det icke så gott så är det ingenting att skämmas för. Man måste pröva sig fram för att hitta rätt balans samt bästa smak.

När man väl kan göra sitt eget sodavatten så är det ju även lätt att göra goda drycker som bål. Detta passar I synnerhet bra till festen då gäster ej har något emot att ta en alkoholhaltig drink med sodavatten samt god smak. Ifall det finns gäster som ska köra hem så kan du ständigt tillhandahålla mineralvatten med smak helt utan alkohol. Detta är tveklöst någonting som höjer stämningen när det är tillställning.