Lite sodavatten säger dina gäster icke nej till

En av de drycker som köps mest I butiker är minsann sodavatten. En del tycker dock att det är fullkomligt galet att gå och köpa sodavatten i butiken när man själv kan göra sitt eget bordsvatten med kolsyrat vatten. Det enda man behöver är bordsvattenaromer för sodavatten och en kolsyrepatron.

Sodavatten

En drink som man mår bra av och som smakar gott

Man kan förstås intaga helt vanligt vatten utan natriumkarbonat och vidmakthålla att detta är världens ultimata drink. Men för många så blir detta för trist i längden och man föredrar något kul som clubsoda. Kolsyrat vatten är roligare att dricka vilket kan bero på att det bubblar så underhållande i näsan och eventuellt även på att kolsyran tar fram smaken på ett så snyggt sätt.

När du bjuder din gäst på ett glas kolsyrat vatten med smak så kommer du sannolikt att få ett ja. Detta är icke alkohol och det är heller inget som kommer med socker eller annat som kan vara onyttigt. Om du ser till att ha kyligt bordsvatten med smak redo så är det en faktisk hit och det I synnerhet under varma sommardagar.

Smaker som alla gillar är icke så svåra att hitta

Om du vill bjuda vänner och familj på clubsoda med smak så kanhända du funderar på vilken essens som kommer att gillas av allihopa. Det finns självklart icke en enda smak som alla tyckerom. Om du behåller neutral smak så kommer det eventuellt att funka bäst men det är ju en aning tråkigt.

Ta en titt i matbutiken och se vad de stora dryckestillverkarna satsar på. Bär är populärt såväl som granatäpple. Detta är sådant som flertal gillar och du behöver ej göra det hela svårt med märkliga essenser (såsom absint, vanilj och toffee kola) som ingen har hört talas om.

Experimentera blott när du ska intaga sodavattnet själv

Ifall du är nyfiken på hur olika smakessenser kommer att funka med din kolsyremaskin så skall du tänka på att ej experimentera på gäster. Detta är icke alltid så populärt. Aromhuset har 25 smaker, sortimentet finns online på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Tradera med flera.

Då är det bättre att du testar lite annorlunda smaker då det blott är du och dina närmsta som skall dricka det kolsyrade vattnet. Blir det icke så gott så är det intet att skämmas för. Man måste pröva sig fram för att hitta korrekt balans och ultimata smak.

När man väl kan göra sitt eget sodavatten så är det ju även lätt att göra goda drycker som bål. Det här passar speciellt bra till festen då gäster ej har något emot att ta en alkoholhaltig drink med sodavatten och god smak. Ifall det finns gäster som ska köra hem så kan du varje gång erbjuda mineralvatten med smak helt utan alkohol. Det här blir en behaglig handling som i ett festligt glas verkligen höjer stämningen på festen.