Luktborttagaren förvandlar dina skor

Det är sällan som vi har skor på oss inomhus i Sverige, de brukar oftast få stanna i hallen. Varför kan man undra, särskilt då många svenskar lider av fotsvett. Att känna till problemet är en sak, att göra någonting åt det är en helt annan. Med hjälp av en luktborttagare har du kommit en bit på vägen.

Illaluktande skor kan vara obehagliga men med en luktborttagare slipper du problem

Du måste först ta reda på om du har illaluktande skor. Det är lätt att säga men svårt att göra. Vissa lukter är mer finurligare än andra. Du kan fråga personer runt dig.

Om det är klarlagt att du har svettlukt då är det dags att använda en luktborttagare. Om du vill ha snabb lindring av dina besvär – använd sprayen när problemet uppstår.

allt-fraktfritt.se finns både Luktstopparen Spray och Svettluktsdödaren Spray att köpa on-line. För hockeyspelare och andra sportutövare brukar vi rekommendera Svettluktsdödaren Luktstopparen är även beprövad att fungera som deodorant och håller obehaglig svettlukt bort i upp till 12 timmar.

Enbart behandling av fötterna räcker oftast inte

ta

Fokusera istället på att ta reda på källan till illaluktande skor. Svettlukt kan bero på många olika saker, inte bara på dina fötter. Syntetstrumpor är särskild kända för att leda till fotsvett.

Du kan givetvis ta bort dålig lukt från dina fötter med fotbad och fotspray. Men tänk på att problemen ofta återkommer och de traditionella metoderna är ingen permanent lösning. Med tanke på detta så bör du också se till att få bort dålig lukt i skorna.

Att behandla fötter och skor gör att effekten blir mer kraftfull. spraya dän fotsvett från skor Det gör att du inte längre behöver skämmas för att ta av dig skorna. Folk kommer inte längre att undvika dig när du går i strumplästen.

En spray – flera användningsområden

Vi rekommenderar att du väljer en luktborttagare som också lämpar sig till dina andra kläder. Sprayen kan även användas i källaren. Var skoningslös i din jakt på dålig lukt, börja direkt.

Luktborttagaren fungerar för det mesta så du har inga egentliga ursäkter till att inte använda den längre. Spraya direkt i luften.

Tänk på andra

Tänk på att inte erbjuda en luktborttagare omotiverat till andra. Alla störs inte av lukten. Du kan såra genom att ta fram din spray och erbjuda en behandling. Det vill du inte göra!