Man kan behandla din artros med bra glukosamintabletter som du inhandlar på nätet

Vi behöver icke längre ge upp samt anta att artros är något növändigt ont med ökad ålder. Det finns idag saker man kan göra för att lindra artros i leder och annat bland annat med glukosamin. Tidigare var apoteket det enda ställe man kunde hitta bra glukosamintabletter på.

Är det faktiskt så att apotekens glukosamintabletter inte fungerar?

Har du provat apotekens glukosamintabletter och märkt att de saknar effekt? Du är inte ensam. Läkemedelsindustrin har på eget bevåg klassat detta kosttillskott som läkemedel och därmed har apoteken fått ett begärligt monopol.

Monopolet har skapat en prisbild på apoteken som kraftigt överstiger vad produkten rimligen skulle kosta.

glukosamin

Effekterna av glukosaminet har många studier visat är bäst vid ett intag av 1500 mg per dag. Detta resultat gäller generellt oavsett om det är knän, fingrar eller andra kroppsdelar. Trots denna rekomendation får man bara 625 mg glukosamin per tablett när man handlar på apoteket.

För att öka förvirringen rekommenderar apoteken max två tabletter per dag vilket är för lite enligt alla undersökningar. Vad ska man då göra? glukosaminpiller för djur har inga restriktioner. Man kan hitta både pulver och tabletter i hälsokostbutiker, men då är kvaliten osäker och de är dessutom avsedda för djur. Då finns det en klart bättre lösning online.

Med tanke på problemen med apotekets glukosamintabletter då är nätet den effektivaste lösningen

Ett fabrikat från Gelest AB heter GlukoPlus. Det glukosamin som Gelest AB säljer är avsett för människor och har mycket hög kvalitet. Det är exakt samma produkt som företaget säljer I Storbrittanien som kosttillskott.

I Sverige så kan man köpa detta glukosamin online på till exempel allt-fraktfritt eller prisad, där det finns både pulver och tabletter. Innehållet är garanterat samma glukosamin fast det måste stå att det är för häst eller hund.

Det här är ett enkelt sätt att få det viktiga glukosaminet med rätt kvalitet och till rätt pris. Att det dessutom är säkert att beställa från en svensk butik som följer svenska regler om e-handel gör inte saken sämre..

Nödvändigt med en helhetsbehandling emot artrosen för att kunna må mycket bättre

Cirka tre veckor är den tid det tar förglukosaminet att börja verka. bästa glukosamin Det är viktigt att du vet att det tar tid innan kroppen kommit gång att producera smörjmedel till lederna. Efter tre veckor ska du kunna märka att smärtorna minskat eller försvunnit helt. GlukoPlus reklam säger: Hjälper inom tre veckor.

Något man ska komma ihåg är att man trots glukosaminbehandling kanske inte helt blir av med värken. Det måsta vara en heltäckande behandling med rätt gymnastik för att få maximal effekt.

Sjukgymnaster har den kunskap som krävs för att visa lämpliga övningar att utföra I hemmet. Det finns många som blivit hjälpta av Yoga. I vissa fall fungerar en så enkel sak som en daglig promenad för att lindra eller slippa värken.

Kanske är den livsstil man har inte är den allra bästa för att minska eller slippa värken helt. Glukosaminet måste man alltid ta för efter 40-årsålden går kroppens egen produktion ner och lederna gör ont av brist på smörjmedel.