Många vill ha handsprit på apoteket just nu därför kan det vara brist på desinfektionssprit just nu

Det blir allt svarare att undvika det nya viruset, även i Europa. Flera har redan köpt handsprit på apoteket. Desinfektionssprit har lurat många. Det gäller särskilt mot corona.

Allt fler frågar sig om det finns andra alternativ till handsprit på apoteket

Om du tror att de bästa varumärket är handsprit apoteket så tror du fel. Faktum är att desinfektionssprit inte nödvändigtvis fungerar så effektivt som man kunde hoppas.

handsprit

Det finns flera problem med att använda handsprit istället för ordentlig handtvätt eller en antibakteriell tvål som bevisligen kommer att ta död på bakterier och virus. Rengöringsmedel med alkohol kan göra att huden torkar ut.

Helt enkelt är det så att man köper ett skydd som man vet inte fungerar. Den antiseptiska tvålen är mycket mildare mot huden.

Du kan köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion som är gjord för att vara effektiv och enkel att använda. En katjonisk handdesinfektion ger ett bra skydd.

Kom ihåg att alla i ditt hushåll måste hålla händerna rena

Om du inte bor tillsammans med någon så kan det hända att du har ett bättre skydd mot smitta. Gardera med antibakteriell tvål och spray.

Svårare blir det om du har barn hemma. Skolan är en vanlig plats för bakterier och virus, det är lätt att bli smittad. Tänk efter före. Barn måste lära sig att tvätta händerna genast då de kommer hem.

Försök att byta kläder så ofta det går. Ta inte ytterkläderna med in. De har inte smittan. Prova att ha kolloidalt silver på kläder som kommer utifrån.

Prova att använda sprayen på frukt. Inget virus i världen står emot den sprayen. Bäst resultat nås med IONplus och Holistic.

Om du vill ha en god ytdesinfektion så kan du spraya

Glöm inte bort ytorna i ditt hem. Med ytdesinfektion håller du viruset borta. Har du en balkong kan du ta ut alla kassar dit och sedan desinficera varorna innan de plockas in i köket.

Lär alla som finns i ditt hushåll hur man ska använda en antibakteriell spray. Och kom ihåg att det är viktigt att ha handtvål vid varje kran. Tvål ska inte bara finnas i badrummet. Ha det i köket också. Tänk på det istället för att köpa HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.