Märk produkter med egna klistermärken

När en produkt har paketerats så behövs det märkning. Flasketiketter innehåller all nödvändig information. Med klistermärken kan du vara säker på att allt blir rätt från början.

Du kan till och med köpa etiketter. Det här betyder att du faktiskt kan sköta märkning av produkt på plats. Du behöver inte skicka uppdraget till ett tryckeri om du bara ser till att använda bästa tekniken och etiketter med hög kvalitet.

Det finns ett KLISTERMÄRKE för alla situationer

Med rätt klistermärken behöver du inga säljare. Du kan köpa etiketter på rulle på ALLT-FRAKTFRITT. Det går att använda etiketterna på ett så smidigt sätt så du minskar på svinn.

Du kan göra utskrifter av hög kvalitet med Epson7500G. Den är billig att använda. Etiketterna säljer varorna de sitter på.
Om du vill ha utskrifter i svart bläck kan du välja Direkttermoskrivare Brother P-Touch. Om du vill ha ovanliga etikettstorlekar då ska du vända dig till dustin.se.

Men det är mer än bara utseendet. Du måste välja en design som du kan stå för. Det måste se proffsigt ut. När etiketten är färdig kan den användas överallt.

Märkningen får inte lossna

adressetiketter

Det vore ju dumt om märkningen lossnade från flaskan i kylskåpet. Klistermärken har bra vidhäftningsförmåga. Att etikettera på glasmaterial kan kräva andra metoder.

Du kan köpa etiketter på rulle. De har ett material som stämmer väl överens med produkten som märks. De kan hålla färgerna bättre.

Tryck ut etiketterna direkt

När du ska märka upp produkter tar du bara fram din etikettskrivare och skriver du klistermärkenA. Dessa kan sedan matas in i etikettmaskinen som används för etikettering. Det är inte alls svårt.

De flesta företag kan klara produktionen själva. Att göra det manuellt kan dessutom spara tid.

Man kan skriva ut flera varianter av samma etikett på samma rulle. Det gäller särskilt då alla etiketter måste vara på samma rulle. Att köpa etiketter från ett tryckeri kan bli dyrt.

Med etiketter av hög kvalitet har du ingenting att vara orolig för. Då blir det också lättare att hålla deadlines som kan vara nog så tajta. Om det blir extra stressigt kan man ta in extra personal.

Det här är ett arbete som man kan lära folk som inte har en aning om hur den produkt som märks används. Det gör att allt fler företag klarar etiketteringen själv.