Med diskmedel och glycerol gör du egna såpbubblor

Du kan få till bubblorna snabbt och lätt. Om man behöver en kul aktivitet till kalaset eller utflykten så ska man ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. Då kan man bara köra.

Såpbubblor är en riktigt given utomhusaktivitet.

Såpbubblor kan göras över generationsgränserna. Det enda du behöver är glycerin, vatten och diskmedel.

Vill man så kan man ha i socker också. Såpbubblor är billiga i drift.

Ska man glycerin köpa online eller i vanlig butik?

I handeln finns det att köpa direkt om man behöver det nu. I flytande tvål finns glycerin men det fungerar inte att göra bubblor av.

Bäst är att handla online på tex. allt-fraktfritt.Om du vill ha glycerol då ska du kika hos allt-frakfritt.se glycerin billigt Det här är ju något som man kan vilja göra många gånger under våren, sommaren och hösten så det är inte så tokigt att ha en stor glycerinflaska hemma.

Är glycerin farligt?

glycerol

Kan jag använda flytande tvål i badkaret? Jadå, absolut. Samma sak gäller för glycerin. Man vill ju inte äta det men. Man använder ju glycerin lite varstans.

Det är inte farligt. De hemmagjorda bubblorna är helt säkra.

Hur ska jag göra?

Man måste ju ha rätt redskap, såklart. Man kan använda sig av en rektangulär ram. På nätet så hittar du många tips för hur du kan skapa ett verktyg som du sedan drar genom luften för att få till bubblan.

Du kan göra olika verktyg som du har att byta med. Den här aktiviteten passar som sagt bäst utomhus men om man inte har något val så kan det även fungera i ett större badrum så länge som man är försiktig och beaktar halkrisken.