Med Yocoair spray blir vardagen lättare

Blir du också besvärad av dålig lukt? Svettlukt är naturligt men inte särskilt angenäm att andas in. Om du använder Yocoair spray så man du motverka odören. Genom att använda en luktborttagare likt denna tar du bort dålig lukt på nolltid.

luktstoppare

Sprayen är dessutom helt naturlig. Det rör sig egentligen bara om mineralsalt och vatten. Den är så enkel att även barn kan använda den. Barn kan vara riktiga lortgrisar. Men våra djur kan också lukta illa från tid till annan.

Luktborttagaren är så skonsam mot huden att den även kan användas som deodorant. Håller lukten borta i 10-12 timmar. Detta är en produkt med livsmedelsgodkända ingredienser.

Så fungerar och -använder du Yocoair spray

För att använda Yocoair spray eller konkurrenterna Luktstopparen och Svettluktsdödaren så behöver du inget särskilt. Det är bara att plocka fram flaskan och köra. Luktborttagaren fungerar till och med i luften Produkten lämpar sig därför på toaletten.

Fungerar även utmärkt att använda i skorna. Det kan fungera bra mot svettlukten. Alla skor går ju faktiskt inte att tvätta. Yocoair spray fräschar upp dina skor och de luktar som nya igen, utan att lämna permanenta spår på skonas material. Det är någonting som alla blir lyckliga av!

Men det är inte allt allt-fraktfritt.se erbjuder även Svettluktsdödaren Spray.eller i vissa sportbutiker.

Bli kvitt dålig lukt en gång för alla

Du behöver inte uthärda stanken. dålig lukt i skor Alla känner inte till hur lätt det är. Du behöver inte slänga dina favoritkläder när säsongen är slut. Det enda du behöver göra är att använda Yocoair spray.

Du kanske har hört att det finns andra sätt. Du kanske är en av dem som gott på klyschan med att lägga en bit kol i skon? Kolets färg kan komma att föras över till skons material och förstöra det. Detta även då du lägger kolbiten i en påse med hål.

Du får inte det problemet om du använder sprayen. Luktborttagaren kan även användas när du reser. Du kan inte alltid förutspå vad som kommer att hända. Med Yocoair spray är du förberedd oavsett årstid.

En liten och behändig luktborttagare

Vissa bilar kan ha speciella lukter. Genom att ta bort sådant som luktar har du kommit långt. Ha för vana att alltid städa bilen.

Om du inte får bukt med lukterna kan du alltid använda sprayen. Det gör att luften blir ren igen. Nu vet du varför du ska använda Yocoair spray när du städar bilen.