När du behöver grape tonic som groggvirke för festen

Du glömde inhandla groggvirke och de första gästerna är allaredan på ingång. Då kan hända du vill ta till drastiska metoder och hälla i ren vodka? Räddningen är närmre än du tror använd din läskmaskin, blanda i läskkoncentrat, starta din Sodastream och festen är räddad.

Om du har en Sodastream kan du göra god grape tonic

Kontrollera att allt är på plats innan du aktiverar Sodastream. Få det under kontroll tidigt. Vänta inte på att festen bokas in.

gin

Använd smakessenserna för att få liv i dina drinkar. Det finns läskkoncentrat som ger en fantastisk smak. För att komma igång startar du bara maskinen och du har läsk på några sekunder.

Använd dina koncentrat. Fråga gästerna vad de vill ha att dricka när de dyker upp. Det är säkert någon som vill ha grape tonic. Lev upp till förväntningarna utan att ha kylen full.

Om någon vill ha sockerfria alternativ kan du föreslå Indian Tonic från Aromhuset. Skruva till drinkarna genom att ha i lite hemmagjord sockerdricka.

Barnen måste ha andra alternativ

grape tonic går även att servera alkoholfritt. Det blir ett bra komplement till drinkarna med alkohol.

Med en läskmaskin kan du göra julmust också. Om du har fler smaker hemma så blir utbudet större. Om du gör läsk i en Sodastream blir den dessutom nyttigare.

Du hittar Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Vissa aktörer blandar ut sina essenser med sötningsmedel, det gör inte Aromhuset.

Du bör ha extra kolsyra hemma. Kolsyran tar alltid slut när den mest behövs. Vikingsoda och AGA har vanligtvis en något lägre prisbild. ÖB och Rusta säljer dem.

Om du vill kan du även seriekoppla maskinerna med särskilda kopplingar. Det sparar man ännu mer pengar på.

Tänk nytt

Prova nya smaker på ditt mineralvatten och utforska nya sätt att dricka vatten på. Mixa fritt. Du lär dig vad som passar. Fråga folk du känner om råd och tips.

Vissa vill ha si andra vill ha så. Du kan även förändra smaken på vin med din läskmaskin. Vissa villa ha ett mousserande vin, då kan man trycka i lite kolsyra.

Ett bål har stor nytta av läskmaskinen. Var kreativ i utforskningen av nya smaker. Du får rätt färg och smak. gin och grape tonic recept Om bålet tar slut är det bara att fylla på det igen. På några sekunder har läskmaskinen fyllt på alla glasen igen.

Du står fri från butikerna och deras sortiment. Med essenserna förberedda förlorar du ingen tid. Det kan alltså bli groggafton rent spontant. Du kommer att ha allt som behövs för att lyckas.