Nu finns äntligen sko lukt spray

Har dina skor varit med ett tag? Nu kan du äntligen få bort dålig lukt, effektivt, från skorna med sko lukt spray. Det är ett problem som förekommer ofta. Du känner säkert någon som drabbats.

Få bort lukten utan att tvätta

yocoairs

Alla vill inte tvätta sina skor då kan man använda sig av denna metod istället. Det är svårt att ta bort fotsvett helt. Sko lukt spray kan ersätta din tvättmaskin när det gäller skotvätt.

Luktstopparen Spray är perfekt att använda för att rengöra dyrare skor. Dessa råder snabbt bot på dålig lukt i skor. Men se först till att du vet varifrån lukten kommer.

Nu kan du köpa sprayer online hos allt-fraktfritt.se. De säljer även produkter som lämpar sig till golvbrunnar.

Förbättra lukten med bättre hygien

Ibland så kan det vara så att sämre hygien leder till att skor luktar illa då de inte hade behövt göra det. Du bör byta strumpor ofta, helst varje dag. Sko lukt sprayEN kan tyvärr inte ta bort den dåliga lukten från dina strumpor, se därför till att använda rena strumpor.

Den som vill ha störst effekt från sin luktborttagning ska se till att sköta sin övriga hygien. Välj rätt strumpor. När det handlar om svett så är bomullsstrumpor det bästa. Bomullen suger upp svetten.

Fa bort fotsvett från tygskor

Tygskor brukar gå bra att tvätta i maskin, då försvinner också lukten. Det här kan fungera bra om du har en tvättmaskin med mildare program. Var uppmärksam på att skon kan förlora sin färg.

Om du vill ta det säkra före de osäkra så kan du använda sko lukt spray. Det är den mildaste formen av luktborttagning.

Tänk på att välja miljövänliga produkter. Luktstopparen innehåller bara livsmedelsgodkända ingredienser. Den kan användas som deo. Den är effektiv mot svett i upp till 12 timmar.

Tvätta skorna ofta

För att du ska slippa svettlukt i dina skor så ska du behandla med jämna mellanrum. Din fotsvett avgör hur ofta du ska behandla. Kontrollera om allt är som det ska. Behandla när det luktar.

Det är bättre att börja i tid. få dän dålig lukt i lägenhet Om det blir för starkt kan det störa andra. Använd sprayen på dina träningskläder också. Att lukta svett på gymmet är ingen bra ursäkt.