Ökad produktion med en modern etikettmaskin

Det har ingen betydelse hur många etiketter du ska applicera Du kan spara tid på att jobba effektivt. Det kan vara värt att investera i en etikettmaskin som klarar höga volymer av etikettering.

Maskinen ska vara enkel att hantera och den bör passa bra för de etiketteringsprojekt som ska genomföras. Du behöver inte köpa en automatiskt etikettmaskin. De är snabba att använda.

Placeringen har betydelse

Etiketten kan bli oläslig om den placeras på fel ställe. Streckkoden måste vara synlig för att den ska fungera.

Det är också därför som det är så viktigt med en etikettmaskin som fungerar på rätt sätt. Det är viktigt att etiketten alltid sitter på samma höjd. SE, ta gärna en titt, en bild äger mer än 1000 ord.

Det ska inte vara svårt att placera etiketten. Om man ska använda sig av en maskin vill man ju ha någon nytta av den. Detta oavsett om det handlar om flasketiketter eller märkning för burkar. Man bara laddar maskinen med etiketter och kör igång.

klistermärken

Nu kan du köpa en egen maskin för etikettering

Det finns olika typer av maskiner för märkning. Det är viktigt att du väljer rätt produkt. Läs in dig på den produkt som du vill köpa. Ibland är de enkla modellerna bättre.

Stora volymer

Om det handlar om större volymer så kan du köpa en egen maskin. Idag finns det billiga produkter att köpa. De ser bra ut och märkningen blir enkel då man kan sköta den manuellt.

Etiketteringen kan skötas av alla på företaget. Det går också bra att anställa någon som utför jobbet.

Du behöver inga underleverantörer för detta. Etikettering är perfekt som hemarbete med betalning per styck.

Den som utför jobbet kan fakturera via Frilans Finans.

15 sekunder kan kosta 1 kr. Att applicera etiketter kan vara ännu dyrare. En hemmafru eller pensionär kan göra detta framför TV:n för 50 öre styck och tjäna riktigt bra.

Rätt typ av klistermärken ger bättre resultat

Etiketterna måste hålla en viss kvalitet. Då slipper man merarbete. Om lapparna inte fastnar så kan du inte skylla på etiketteringsmaskinen. Allt blir en röra.

Om du ska använda en etikettmaskin så måste etiketterna vara bra också. egna etiketter Om du ska sälja in produkten till någon så måste ju etiketten vara snygg. Du måste anpassa varje etikett till varje nytt projekt.

Enkla projekt och ytterkartonger klarar sig ofta med en Brother P-touch direkttermisk skrivare som skriver svart på matt vitt papper på rulle. dustin.se har ett stort sortiment av etikettformat.

Om du vill skriva ut i färg så ska du välja Epson7500G. Produktionskostnaderna blir lägre med den maskinen. Man kan googla.

allt-fraktfritt.se har högblanka etikettpapper och mycket mer till låga priser.

Man kan också testa och se. Om det är en flaska som ska märkas så är det ju också viktigt med papper och färg som klarar fukt på ett bra sätt.