Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men det är inget att skämmas för. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Sprayen fixar biffen.

få

Genom allt-fraktfritt.seerbjuder 2 sprayer. Den ena varianten heter Luktstopparen och kan användas på kroppen. Upp till 12 timmars skydd.

Det är inte lätt med de äldre skorna

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Men innan du kastar dem kan du prova att ge dem en behandling med sprayen. Men det är nog ingen större ide.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Allt kan inte återvinnas. Det gäller även skor. Använd bara luktborttagningsspray på skor som du fortfarande tycker om att ha på dig.

Nu är det enklare än någonsin att ta bort dålig lukt

Det finns spray för de flesta användningsområden. Alla är inte hälsosamma. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Skorna håller sin goda kvalitet.

Applicera sprayen direkt i skorna. Applicera ett lager. Det behövs inte mer. Det enda du behöver göra är att vänta på att sprayen torkat. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Varför försvinner inte lukten?

Att ta bort dålig lukt kan ibland ta lång tid, därför är det viktigt att utreda alla potentiella orsaker. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Strumpor med bomull luktar sällan.

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Använd nya strumpor varje dag. dålig stank skor borttagare En del byter strumpor flera gånger per dag och det är klart att det är något som gör att skorna inte blir lika utsatta för svett. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Även fötterna måste tas om hand. Tvättar du fina fötter också då du duschar? Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Både skor och fötter måste ju behandlas.