Så löser du problemet med illaluktande svett

Att kläder som du använder till idrott börjar lukta efter en tid är inte så konstigt. Beroende på hur du förvarar kläderna kan de börja lukta. Så blir du av med illaluktande svett

få

Använd bara luktborttagare som är lätta att använda. Du vill ju inte ha sönder den. Vissa produkter förstör din inredning.

Illaluktande svett är ett minne blott

Du kommer att häpna när du förstår hur enkelt det är att ta bort illaluktande svett. få bort fotsvett
Vissa grejor kan tvätta i maskinen. Gå igenom tvättråden. Om du inte gör på rätt sätt direkt kan du få göra dubbelarbete senare.

Det finns också luktborttagare textil som är särskilt anpassade till kläder och saker som är gjorda av material som du kanske inte vill slänga i tvättmaskinen. Svettluktsdödaren och Yocoair är några av de sprayer som säljer bäst.

Om din luktborttagare förstör dina kläder har du ju ingen större nytta av den, välj en av rätt kvalitet. Den ska också gå att använda till många andra områden. Du kan ta med dig sprayen överallt.

Hur ofta behandla?

Hur ofta du behöver behandla din utrustning beror ju på flera saker. Det kan vara svårt att komma åt problemet med illaluktande svett om det var ett tag sedan du rengjorde plagget senast. Men det behöver du inte oroa dig för om du använder luktborttagare textil.

Den går utmärkt att punktbehandla med. Men rengör en gång i veckan. Behandla efter varje användning.

Tänk dig för på gymmet

Det är viktigt att inte sprida lukter omkring sig. På gymmet är det ju en annan femma. Det är inte trevligt.

Lukten är normal men för mycket lukt kan ändå bli pinsam. Det är väl få som gillar illaluktande svett? Oavsett var lukten kommer från.

Ta bort lukten då och då. Du kommer att märka skillnad. Det är mycket bättre med stinkfria kläder.

Var köper man produkter som tar bort dålig lukt?

Hos allt-fraktfritt.se. Produkten finns även för avloppsbrunnar.