Så skyddar du dig mot cononavirus och bakterier och virus

De flesta känner nog till namnet corona främst från en ölsort. Coronaviruset har tyvärr orsakat många dödsfall även i Sverige.

Flera viktiga samhällsfunktioner slås ut av cononavirus. Man kan nästa säga att coronaviruset är mer smittsamt än ett influensavirus. Det är fullt möjligt att smitta andra utan att man själv visar några symtom.

Vad är symtomen för cononavirus som du bör hålla utkik efter?

Symtomen varierar från person till person. Många tror att det bara handlar om feber och värk. Du kan få hosta och andningsbesvär av cononavirus.

Var uppmärksam på symtomen. Sjukdomen kan smitta även utan symtom.

Alla måste göra sitt

Många har börjat att äta C-vitamin för immunförsvarets skull. Några gram om dagen räcker. Sedan öka till 1 gram 4-5 ggr per dag om man blir smittad.

Många i USA använder kolloidalt silver. Om de blir smittade så ökar de dosen ännu mer. Även om Kolloidalt Silver inte är ett kosttillskott längre så kan man fortfarande köpa det. Prova att spraya det på livsmedel. Viruset dör direkt.

De flesta har nog hört Anders Tegnell råd kring hur vi ska hålla oss friska. Då är det lätt att förlora kontrollen.
https://www.expressen.se/tv/nyheter/har-hostar-anders-tegnell-rakt-i-handerna-foljer-inte-det-egna-radet/

Det tjänar ingenting till att använda en ansiktsmask när man går ut. Det är bara vissa masker som är virustäta. Vid en pandemi är det inte ansiktsmasker som hjälper mot smittan.

Man fortsätter att köpa handsprit mot cononavirus trots att det inte hjälper. Handspriten tog slut. Handsprit är bakteriedödande men bara mot vissa bakterier. Det hjälper inte mot corona.

Välj andra metoder med bättre effekt istället. Dessutom vill du ha något som är skonsamt mot din hud. Handdesinfektion som desinfektionssprit med alkohol kan vara mycket skadlig för huden. Hudfettet löses upp hos den som använder alkoholprodukter under en längre tid.
Produkter som Smittstopp är mildare mot huden.

Vi ska också komma ihåg kraften i helt vanlig handtvätt. allt-fraktfritt.se/halsa-och-kost/smittstopp/smittstopp-katjonisk-handtval-500-ml.Om du vill läsa mer om produkten och hur den fungerar kan du göra det via Antibakteriell Handtvål. Gnid in och tvätta händerna i minst 20 sekunder. Lär också barnen att desinficera sina händer med antibakteriell tvål på detta vis.

Det får aldrig ta slut på ytdesinfektion

Bakterier och virus kan finnas på alla ytor. Det gäller till exempel handtag på dörrar som kan vara fulla av sådant som du verkligen inte vill komma i kontakt med.

Prova en antibakteriell spray mot bakterier och virus. Det kan visa sig vara lika viktigt som att tvätta händerna. Sprayen kan du använda på dina matvaror.

Gör ditt bästa och försök hålla dig lugn

Tänk på att stress kan påverka ditt immunförsvar negativt. Undvik det om du inte vill drabbas av cononavirus och bakterier och virus. Om du följer de stegen så har du ett bra grundskydd.