Så snabbt går det att få bort svettlukt från kläder

Vissa kläder är för ömtåliga för att kunna tvättas i tvättmaskin. Ibland kan de ju lukta svett oavsett. Ibland måste du prova andra lösningar för att få bort svettlukt från kläder.

Du kan använda dig av en luktborttagare som kommer att få bort stanken som du inte kan leva med. Då behöver du inte köpa nya kläder varje gång. Du kan också behandla illaluktande skor på samma sätt.

Sportkläder och Svettluktsdödaren går hand i hand. Luktstopparen håller dålig lukt borta i upp till 12 timmar. Du kan köpa båda hos allt-fraktfritt.se.

få

Det har aldrig varit så enkelt att få bort svettlukt från kläder

Det finns flera olika sätt att ta bort röklukt och svettlukt från kläder. Du kan till exempel använda Yocoair. Med sprayen kommer du åt överallt och kan ta bort lukt när som helst.

Du kan ta med den vart som helst. Du kan ta med den på utflykten.

Hur vet du om det luktar svett?

Kanske känner du igen lukterna. Men det finns annan lukt också. Om du inte är uppmärksam kan kläder ruttna om de glöms svettiga.

Det finns sprayer som inte är bra för dina kläder. Det är värt att tänka på. Man vill ju inte förstöra sina kläder. Var alltså noga med att undersöka om det verkligen är tal om svett och lukt som har uppstått då du har svettats i kläderna.

Ändra tvättrutin

Det finns ju kläder som luktar oavsett hur man gör. Vissa sportkläder exempelvis. De luktar illa direkt. Det kan handla om att du tvättar kläderna på fel sätt.

Se efter om du ska använda sköljmedel eller inte. äcklig lukt i tvättmaskin
Ju bättre du tvättar desto bättre blir resultatet. Du kan få bort svettlukt från kläder genom att helt enkelt tvätta de på rätt sätt.

Vissa gånger hinner man inte tvätta och då kan en spray fungera bättre. Du kan använda den direkt. Som en säkerhetsåtgärd kan du ta med sprayen i bilen.