Stå aldrig utan kaffekapslar till din kaffemaskin

Svenskarna drycker mycket kaffe. Har du inga kaffekapslar hemma när kaffesuget kommer så är det skarpt läge. Med kaffekapslar i kapslar kaffemaskin är du alltid trygg.

Vad händer om du glömmer kapslar till kaffemaskin?

Kaffe och kaffekapslar hör ihop. Många dricker kaffe på morgonen för att vakna till. Det finns folk som inte klarar mer än en timme på morgonen utan att få denna dryck.

I nödfall kan du ju alltid ta fram ditt kokkaffe och dricka det. Något Tassimo är det ju förstås inte.

Doften av kaffe är ju trots allt doften av kaffe oavsett om du gör kaffe med kapslar till kaffemaskin eller med lite pulver som står undanskuffat i skafferiet. Men det handlar om mer än bara kaffe.

Planera bättre så att du inte får slut på kaffe. Gästerna kan lätt bli besvikna då.

Så har du alltid kaffekapslar hemma

Utveckla egna system för kaffekapslar och se vad som fungerar. Detta oavsett om du behöver kapslar till Dolce Gusto eller kapslar till Caffitaly.

nespresso

För det första ska du se till att du alltid vet vad som finns i kaffeskafferiet. Det tjänar inte mycket till att bara plocka kaffekapslar. Ha koll på vilka paket som börjar ta slut.

Vissa använder anteckningsblock för att hålla koll. Så länge du har koll så är du saker. Då vet du precis hur du ligger till i din kaffekonsumtion. På nolltid har du köpt in ett lager till din kaffekapslar till kaffemaskin.

I butiken märker du dessutom att det finns fler smaker att välja bland som du kanske inte har smakat tidigare. Om du köper kaffekapslar online får du helt enkelt påminna dig om att beställa nya från din favoritbutik.

Handla billiga kaffekapslar på nätet

Nätbutiker kan hålla ett större sortiment av kapslar. Kaffekapslar finns i en uppsjö online.

Det går mycket snabbare att handla online. Har du exempelvis provat Dolce Gusto Lungo än? När du handlar online upptäcker du sådant som du inte trodde fanns.

Priset är lägre än i en fysisk butik. Om du jämför en kaffekapsel Dolce Gusto eller helt vanliga Nescafe kapslar med priserna i din lokala butik kan du bli mäkta imponerad. Spendera inte mer pengar än vad du behöver.

Kom ihåg att minnas. kapslar Du kan köpa kaffekapslar till kaffemaskin i en mängd olika prisklasser. Då kan du behöva betala mer.

Glöm inte bort behovet av variation, kaffet är en konst!

Att dricka kaffe är en konstform. Kontrollera din maskin så att du köper rätt kaffekapslar. Om du alltid dricker cappuccino är det kanske dags att fundera på att beställa espresso kapslar när du ändå är igång.

Kaffet ger en välbehövlig paus i tillvaron. Vissa tror att en perkulator är bättre. När det plötsligt är slut på kaffekapslar kan det vara hög tid att se på bättre nödlösningar för framtiden.

Beställ hem nya i tid

Har du kommit ihåg att köpa Nespresso kapslar? Om du köper en ny kaffemaskin kan du vara säker på att den är toppmodern.

Ha telefonens larm på. Så håller du koll på kapslarna. Då tar de aldrig slut.

Hitta ett sätt som fungerar för dig. Alla har olika system. Då är du på den säkra sidan och det behöver inte bli pinsamt när svärmor kommer och vill se om en kapsel kaffemaskin verkligen är så speciell som du har beskrivit.

Bara det inte tar slut!

Det är viktigt att använda rätt kapslar. Det är rena rama slöseriet med möjliga kaffestunder och kan leda både till desperation och pinsamma ögonblick. Köp en ny kaffekapslar smak direkt!