Sverige har bara ett företag som har kunnat leverera handdesinfektion dygnet runt men bolaget syns inte i internets sökmotorer

Ingenstans i EU kan du köpa sprayer och tomflaskor. Du kan inte få tag i glycerin heller. Den nuvarande krisen medför att priserna skjuter i höjden. coronaviruset.

Faktum är att det bara är allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com som har kunnat leverera varor omgående.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
I kristider har det varit många som valt att köpa C-vitamin som pulver hos de båda bolagen.

Syns inte alls i sökmotorerna. Det är ett litet bolag som inte prioriteras av sökmotorerna.

antibakteriell

Problemet är att apoteken och företagen inte har något att leverera. Om du har tur så kanske du kan köpa lite verkningslös handsprit. Man kan fortfarande bli smittad.

Oftast är det slut på alkoholfri handdesinfektion. Nu är de populäraste produkterna slutsålda. Nyligen godkändes desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Produkter som ögonblickligen blir förbjudna igen när pandemin ebbar ut.

Återstår att se om sjukvården får en massa hudproblem att ta hand om efter coronaviruset pga. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Samtidigt som allt-fraktfritt.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Många väljer att köpa hem ytdesinfektion i dessa tider. Smittstopp har seglat upp på försäljningslistorna på kort tid.

På desinfektionsfabriken.com kan du bland annat köpa desinfektionsmedel.com. Butiken är öppen för alla men främst för andra företag.

En del desinfektionsmedel kan användas med vatten för att få en tunnare konsistens. Det är ett bra sätt att spara miljön på.
Städbolag är de mest återkommande kunderna.

Man kan köpa flera sorter med olika pris.

Företaget som har utvecklat produkterna heter Gert Strand AB. Firman levererar exempelvis tomflaskor och desinfektionsmedel. De säljer sprayer också.

De anpassar sortimentet snabbt. Koncentraten som normalt säljs i fat och IBC säljs nu i 32 ml, 105 ml, 1 liters, 2,5 och 5-liters förpackningar.

Försäljningen av flaskor och pumpar stängdes ner så dessa används nu till egna desinfektionsmedel.

Det är svaret på den mycket snabba leveranstiden.

När många upptäcker företaget så ökar trycket. Man uppmanar därför sina kunder att spara på tomflaskorna och fylla på med desinfektionskoncentrat som blandas med vatten. Köper du dunkar så kan du spara upp till 70 procent.

Nu fortsätter man att utveckla nya produkter. Hinkar kan användas när du ska göra desinfektionsbad hemma. desinficering Du kan även använda det som rengöringsbad.

Man har tagit fram en ny spray. Medlet måste verka i minst 20 sekunder innan det kan torkas av.

På desinfektionsfabriken.com kan städbolag, hemtjänst, vårdinrättningar och företag kunna beställa desinfektionsmedel och koncentrat kartongvis.

Utbudet passar bra för coronaviruset.Gert Strand säger att det genererar en del trafik.

Skriv in Smittstopp så hittar du produkterna.