Vad fungerar mot coronavirus?

Produkter mot coronavirus är eftertraktade just nu. Du kan kämpa mot denna pandemi med några mycket enkla medel. Börja med att tvätta händerna.

Så ska du tvätta händerna!

Man har pratat länge om hur man ska lösa coronavirus. Prova antibakteriell tvål. Du måste låta tvålen verka.

Applicera både antibakteriell tvål och spray. 20 sekunder är minst tid som du ska tvätta händerna. Därefter sköljer du av händerna med vanligt vatten. Då behöver du inte tänka på handsprit.

Det hjälper inte om du använder smutsiga handdukar, använd rena istället. Engångsservetter kan vara ett bra tips. Du bestämmer själv vad du ska använda.

Nu vet man att coronavirus även kan finnas på jobbet

Rengör mer än bara händerna. Du kan ju ha tvättat dina händer noggrant för att sedan på en gång få virus på dem från ett handtag. Man måste även vara noga med hygienen på jobbet.

Coronavirus överlever i tre dagar på plastade ytor. Man måste hålla smittan borta längre. En antibakteriell spray för ytdesinfektion kan hjälpa. Det här är smidigt och mycket enkelt.

handdesinfektion

Den kan du behandla ytor med. Visste du att sprayen kan ätas när den har torkat? Sprayer av den här typen är faktiskt bättre produkter mot coronavirus än till exempel handsprit.

Immunförsvaret och sunt förnuft

C-vitamin stärker immunförsvaret, att börja ta C-vitamin i förebyggande syfte är det bästa. Är billigare i pulverform.
Ett gram per dag räcker för de flesta. Oftast gör det nytta långt tidigare. Vissa säger helt andra mått.

I Sverige har man förbjudit kolloidalt silver som kosttillskott men i USA kör man på som vanligt. desinfektera Det är inte helt klarlagt om medlet fungerar. Annika Dahlkvist har en egen blogg där hon skriver om preparatet.
Hon rekommenderar att spraya kolloidalt silver på livsmedel. Viruset dör. IONplus säljer som smör.

I TV ger Anders Tegnell goda råd, han låtsas som att allt är frid och fröjd. Snart kan ingen följa de rekommendationer som utfärdas. Man ska hosta i armhålan.
Nu vet man att coronaviruset kan leva mycket länge. Anders Tegnell sa det för ett decennium sedan. Man måste ha ett sunt förnuft. Vi har gett dig några exempel. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Är ansiktsmasker vägen framåt?

Bland produkter mot coronavirus finner vi förstås handskar och ansiktsmasker. Om du använder handskar ute så har du ett bra skydd. Vissa produkter är inte virustäta. Kom inte åt en massa ytor med handskarna. Så kan coronavirus komma in i kroppen.

Ansiktsmasken måste vara av klass 3. Oftast är det bara medicinsk personal som har tillgång till rätt skyddsutrustning. Det betyder att du lika gärna kan vira en scarf runt ansiktet eller helt låta bli.

Tänk på hur du använder händerna. Om du använder en bra handdesinfektion så har du vunnit mycket. Komplettera bara med att tvätta händerna.