Vet du vad Bensalkonklorid är?

Du vet redan att mossan måste bort mene ska du välja Bensalkonklorid eller inte? Idag har du många fina alternativ och det är lättare än någonsin att själv få bukt med mossa på tak.

få

Bensalkonklorid och Bensaltensid är faktiskt samma produkter. Grönfri Proffs är inte dyrt men om du har ett stort tak kanske du ändå vill jobba direkt med ingrediensen som gör jobbet.

Du kan köpa både Bensalkonklorid och Bensaltensid

När du ser på medel som Grönfri, Prickfri, Påväxtstopp och Fulstopp ska du veta att de har en sak gemensamt. De har nämligen ingrediensen Bensalkonklorid som fungerar som aktiv ingrediens mot påväxt. Det är den verksamma ingrediensen.

Bensaltensid eller Bensalkonklorid klarar jobbet.

Ämnet är också bra mot mögel som kan vara skadligt för människor

Skälen är många till att använda rengöringsprodukter av den här karaktären. Huset kan ta skada om mögelangreppet inte åtgärdas. Det blir rent och fint.

Medlet ska användas utomhus. Det går också att behandla utomhusmöbler som börjar visa tecken på påväxt som mycket väl kan vara början till mögel.

BENSALTENSID går att spädas ut

Du blandar enkelt Bensalkonklorid själv. tak gti Det ska spädas ut 32 gånger. Då avdödas all påväxt, även djuprotade lavar. Sedan kan man låta regnet göra jobbet, spruta på – regna av.

Om du gör detta kommer du att ha en Biocid som verkar rengörande och som dessutom kan få bukt med annars svårutrotade svarta prickar. Den kommer att döda all påväxt och se till att du slipper den där fula mossan på taket eller gröna partier på dina trädgårdsplattor.

Koncentratet räcker länge. De flesta produkter som du köper i butik späds ut för mycket.

Tänk på att använda rätt skyddsutrustning. Fråga i butiken vilken utrustning som du ska använda.