Vet du vad Bensalkonklorid är?

Det är inte alltid så lätt att veta vad man ska köpa med Bensalkonklorid brukar fungera i alla väder. Det finns många alternativ på marknaden.

ta

Val av underlag styr om du ska välja Bensaltensid eller Bensalkonklorid. Du får välja medel efter budget och behov helt enkelt.

Många blandar ihop medel som Bensalkonklorid och Bensaltensid när de står i affären

Det är inga stora skillnader på Grönfri och Påväxtstopp. De har nämligen ingrediensen Bensalkonklorid som fungerar som aktiv ingrediens mot påväxt. Så fungerar det.

Oavsett om du behöver takrengöring eller vill få dina trädgårdsplattor snygga är det väl värt att jobba med en produkt som innehåller Bensaltensid eller Bensalkonklorid eftersom du då vet att du får en effektiv behandling av påväxten.

Möglet har heller ingen chans

Skälen är många till att använda rengöringsprodukter av den här karaktären. Det är bra produkter helt enkelt. Sporerna försvinner.

Dessa preparat ska användas ute för det mesta. Utomhusmöblerna kan också behandlas.

Köp BENSALTENSID och spä ut själv för att spara pengar

Bensalkonklorid kan användas av de flesta. ta bort mossa på tak Spä ut blandningen innan du använder den. All påväxt dör. Vädrets makter tar hand om det hela därefter.

Det är så som Biocider fungerar. Den kommer att döda all påväxt och se till att du slipper den där fula mossan på taket eller gröna partier på dina trädgårdsplattor.

Läs instruktionerna innan du drar igång. Koncentrat är mycket starkare än vad du får när du köper produkter som har detta ämne utspätt med vatten.

Tänk på att använda rätt skyddsutrustning. Fråga i butiken vilken utrustning som du ska använda.